Foto Galeria

2016

Krishtlindja Uznach
Krishtlindja Frauenfeld
Krishtlindjet Zürich
Krishtlindjet Wil
Darka me Këshilltar
E Diela 4 e Adventit në Zürich
Kurorat e Adventit
Lumturimi Martirëve
Mesha në Frauenfeld me don Lushin
Mesha në Uznach
Nana Shqiptare
Rorate
Seminari me d Lush Gjergjin
shën Kolli në Münchwilen
shën Kolli në Uznach
Shenjtërimi N Tereze
Krezmimi
Pervjetori Martesave 2016
Ministrantat München
Kungimi i Parë
Pashket , Frauenfeld
E Diela Larit
Pashket uznach
Epremtja Madhe
Enjtja e Madhe
Ripertrirja Shpirtnore
Udha Kryqes
Kryesia e Re
Ministrantat
Takime me të Rinjë
Turnir në Shah
12 Vjetori i Arbëreshës

2015

25.12.2015 Wil
24.12.2015 Frauenfeld
Darka e Korit dhe Kishilltarët
Ripërtrirje Shpirtërore
Ministrantat
Mesha Zürich
Mesha në Wil
Mramja Familjare
Shtegtimi në Izrael
Festa popujve në St Gallen
Pranimi dhe largimi i Ministrantave
Katedralja St. Gallen Përvjetori i martesave
Bekimi qantave püer fillim të vitit Shkollor
Turnir
Mesha në Bütschwil
Mesha në Einsiedeln
Konzerti i Korit në Luzern
Europa Park
Darka me Korin
Shtegtim në Lurd
Kungimi parë, Sirnach 24.05.2015
Krezmimi, Wil
Seminar me Don Prekën
Ministrantat Uznach
Maria Dreibrunner
Darka Bamirse
E Diela e Pashkëve
E Shuna e Madhe
Ritet e të Premtës Madhe në Münchwilen
Udha kryqit në Kishë në Einsiedeln
Larja e Këmbve 12 aposujve.
E Diela e Larit, Frauenfeld
Turnir në Shah
Takim me Vajza

2014

Betlehemi Sirnach
Krishtlindja Uznach
Krishtlindja, 25.12.2014, Wil
Nata e Krishtlindjes, 24.12.2014 Frauenfeld
Shën Kolli Uznach
Nëna Shqiptare
Darka me Ministranta
Diela e parë e Adventit,  Wil
Shpirtërat e Purgatorit, 02.11.2014
Vizita e Papes në Shqipëri
Darka me Lexuesit
Darka me Korin
Bekimi Nxënësëve, 07.09.2014, Wil
Mesha në Einsiedeln
10-vjetori Nana Shqiptare
Turniri në futbol, 09.06.2014
Shtegtim në Lurd, 30.05.2014
Shtegtim Idaburg, 24.05.2014
Dita e Nanave 09.05.2014
Ngjyrosaj e Vezëve, 16.04.2014
Nëna Shqiptare Darka, 01.03.2014
Prerja Flokëve, 2014
Kungimi parë
Nëna Shqiptare 10.05.2014
Krezmimi, 11.05.2014 Frauenfeld
E Diela e Pashkëve
E Shtunja e Madhe, Münchwilen
Ritet e të Premtës Madhe, dhe Lutjt
Udha Kryqit në Einsiedeln
E Enjtja e Madhe, 17.04.2014
Mesha në Wil, 06.04.2014
Ligjerata Don Lush Gjergji, 05.04.2014
Udha Kryqes Münchwilen 04.04.2014
Shtegëtim në ROM
Galeria 02.02.2014, Wil
Apero Nëna Shqiptare

2013

Nata e Kërshëndellava 24.12.2013, Frauenfeld
Nata e Kërshëndellava 24.12.2013, Frauenfeld
Krishtlindjet në Uznach
Nëna Shqiptare Darka
Shën Kolli, 09.12.2013, Münchwilen
Galeria, 21.10.2013, Mons. Zef Gashi
Shetitja me ministrantat ne Europapark
Mesha dhe Apero - 10 Vjetorit i Misionit
Akademia 10 Vjetori Misionit
Pranimi i ministrantave të rinj
Bekimi i Nxënësëve 01.09.2013,  Wil
Darka me Korin, Zemra Krishtit
Krezmimi, 09.06.2013  Frauenfeld
Shtegtim ne Kembe ne Iddabrug
Shtegtimi në Lurd
Shtegtimi në Tokën Shenjte Israel
Kungimi parë, 05.05.2013 Wil
Ministrantat Uznach
Pashket, 31.03.2013, Wil
E Shtuna e Madhe, 30.03.2013, Bazenheid
Mundimet e Krishtit, 29.03.2013, Bazenheid
Udha e Kryqit, 29.03.2013, Einsiedeln
Pashket,  Uznach
E Diela e Luleve, Frauenfeld, 24.03.2013
Mesha Frauenfeld, 10.03.2013 Mons. Lucjan Avgustini
Ligjerata me Imzot Lucjan Avgustini, 09.03.2013 Sirnach
Udha Kryqit Sirnach, Mons. Lucjan Avgustini
Turnir në Ping Pong

2012

Darka me Keshilltaretr dhe Lezuesit
Ministrantët dhe darka me Koret
Krishtlindjet - Wil, 25.12.2012
Mesha Mesnates - Frauenfeld, 24.12.2012
Shën Kolli 06.12.2012 / Wil
Mesha për 100 Vjetori i Pavarësisë
9 Vjetori Ansambli Arbresha
20 Vjetori Misionit
Pranimi ministrantave të ri
Mesha me rastin e Fillimit  te vitit Shkollor
Krezmimi Wil
Festa mergimtarve në Prishtinë
Shetitje në Europa Park
Turnir
Takim me Ministranten
Shtegtim në Idda Brug
Shtegtim në Lurd
Kungimi parë, Frauenfeld
Einsiedeln
E Diella e Pashkëve
E Shtuna e Madhe
Bekimi i Bukës
E Premta Madhe
E Enjta e Madhe
Nëna Shqiptare bënë ngjyrosjën e vezëve më fëmijë për Pashkë
03.03.2012, Ligjerata, Don Lush Gjergji
Shën Valentini
Turnier në Ping Pong, Misioni Sirnach
Darka me Femijë
01.01.2012

2011

26.12.2011 Darka me bashkpuntoret e Misionit
25.12.2011 Krishtlindjet
24.12.2011
Shën Kolli - Wil 06.12.2011
Ministrantat dhe Kori i Fëmijëve - Punime për Advent
Mesha në  Einsoedeln 30.10.2011
Shetitja me Ministranët në Zürich Zoo 15.10.2011
Shtegtim në Megjugore
Foto të Krezmimit
Shtegtim në Lurd
Mesha në Einsideln 29.05.2011
25.04.2011  Mesha në Lecco
24.04.2011 E Diela e Pashkëve
23.04.2011 E Shtuna e Madhe - Mesha mesnates
22.04.2011 E Premtja  e Madhe
21.04.2011 E Enjta e Madhe - Sirnach
17.04.2011 E Diella e Larit  - Wil
Shtegtim në Tokën Shejte (galeria1)
Shtegtim në Tokën Shejte (galeria2)
Shtegtim në Tokën Shejte (galeria3)
06.03.2011 Mesha  në Wil, me Ruedi Heim
06.03.2011 Apero në qender të Misionit, me Ruedi Heim
Mesha në St. Gallen 09.01.2011
Mesha në Wil, 02.01.2011 - Apero

2010

Darka me Kshilltarët 30.12.2010
Krishtlindjet 25.12.2010
Krishtlindjet 24.12.2010
Shën Kolli
Mesha 05.09.2010
Shetitje, Nana Shqiptare Igenbohl Brunnen
Shtegtim në Lurd
Kungimi Parë 09.05.2010
02.04.2010
Nëna Shqiptare Aktivitete të ndryshme
Pashkët 04.04.2010

2009

Mesha për Krishtlindje
Ripërtrirjet Shpirtrore me Nënën Shqiptare
27.09.2009, Mesha në Frauenfeld
Kremtimi i meshës shenjte, me Zlatko Sudac
Mesha 13.09.2009, Frauenfeld
Darka në Qendër të Misionit
Mesha më 06.09.2009  Wil
Rrëshajët në Bodensee
Lourdes 2009

2008

Mesha për Krishtlindje
Koncerti për Krishtlindje
ABC e gjuhës shqipe, 21.11.2008
Kloster Ittinger
Krisalhöle Kobelwand
Napoleoni II
Papa në Lurd
Minifest 2008
Meshë Faleminderimi për 20 Vjetorin e Meshtarit
Mr. Don Marjan Marku 06.07.08 Wil
Mesha e Krezmimit 21.06.08 Münchwilen
Kungimi i parë
Shtegtimi në Lurd 2008
Mesha në Wil SG, 17.02.2008
Kokteji në sallën e qytetit në Wil SG, 17.02.2008

2007

Takimi familjar - Sirnach, 26.12.2007
Mesha për Krishtlindje - Frauenfeld 2007
Shën Kolli - Sirnach
Mesha me Imzot Dodë Gjergjin - Wil SG, 04.11.07
Kokteji me Imzot Dodë Gjergjin - Sirnach, 04.11.07
Turniri në futboll - Sirnach, 30.09.2007
Udha e Kryqit - Einsideln, 06.04.07

2006

Takimi familjar - Sirnach, 26.12.06
Mesha për Krishlindje - Fraunefeld 2006
Shetitja me ministranta
Ekspozita - Sirnach
Shtegtimi në Lurd 2006
Takimi familjar - Sirnach, 17.04.06
Udha e Kryqit - Einsideln, 14.04.06
Shtektimi në Tokën Shenjte 2006

2005

Takimi familjar - Sirnach, 26.12.2005
Mesha për Krishlindje - Frauenfedl 2005
Akademija përkujtimore - Einsiedlen, 29.10.2005
Akademija përkujtimore - Einsiedlen, 30.10.2005
Ekspozita mbi Gjergj Kastriotin dhe Nënën Terezën - Fischingen, 28.10.2005
Expozita mbi Nënë Terezën - Sirnach, 24.05-10.06.05
Takimi me pronarët e firmave - Sirnach, 29.05.05
Nëna Shqiptare, 21.05.05
Shtegtimi në Lurd 2005
Shtegtimi në Zvicër, 25.04.05
Nëna Shqiptare, 23.04.05
Takimi i të rinjëve - Münchwilen, 28.03.05
Mesha për Pashkë, 27.03.05
Udha e Kryqit - Einsiedeln, 25.03.05
Udha e Kryqit - Sirnach

2004

Koncert në Sirnach 26.12.04
Mesha në Wil më 25.12.04, 13h
Mesha në Frauenfeld më 24.12.04, 20:30h
Bekimi i altarit, më 16.06.2004
Bekimi i qendrës, më 05.07.2003
Kungimi i parë, më 30.05.2004
Arbëresha
Arbëresha 13.11.2004
Qendra
Shtegtimi në Lurd, më 19 – 23.05.2004
Të ndryshme
Humaniteti – Projekti në Zambi, më 24 – 30.04.2004
Takimi i të rinjëve, më 01.05.2004
Takimi i të rinjëve në Bern, më 05-06.06.2004
Seminari për familje, më 31.10.2004